Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Tarifleri - Özel Lezzet: salata tarifleri: sebze ve meyve

Салат по-турецки Salata türkye

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g 2 sert yumurta, fındık 150 gram, 30 gr kuru üzüm, 1 / 2 su bardağı krema sosu, tuz, biber, yeşil haşlanmış patates, haşlanmış.

250 г отварного картофеля 250 gr haşlanmış patates
2 сваренных вкрутую яйца 2 sabit yumurta haşlanmış
150 г орехов 150 gr fındık
30 г изюма 30 gr kuru üzüm
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 su bardağı krema sosu
соль, перец tuz biber
зелень yeşillik

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Patates yarım kesilmiş ince dilimlemek. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Sadece sert yumurta haşlanmış chop. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Patates ve yumurta salata kâsesi katmanlar halinde, tuz ve biber ile her katmanı tutam koyun. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Sonra üst yatıyordu şişmiş kuru üzüm, rendelenmiş kavrulmuş fındık, sos kısmı dökün. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. Kadar tüm ürünler harcanan Dolayısıyla kadar devam edecek. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Kapak sosu ve fındık, kuru üzüm ve otlar ile süsleyin ile.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Bölüm Tarifler salatası: sebze ve meyve Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact