Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Portakal çorbası Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Tarifleri - Özel Lezzet: İlk yemeklerin Tarifler: çorbalar

Оранжевый суп-пюре Portakal çorbası

Морковь - 4 шт., рис - 1/2 стакана, масло - 3 ст. Havuç - 4 adet. Rice - 1 / 2 fincan Yağ - 3 yk. ложки, молоко - 2 стакана, соль и сахар - по 1 ч. ложке. çorba kaşığı süt - 2 su bardağı, tuz ve şeker - 1 çay kaşığı için.

морковь - 4 шт. Havuç - 4 adet.
рис - 1/2 стакана pirinç - 1 / 2 fincan
масло - 3 ст. Yağ - 3 yk. ложки kaşık
молоко - 2 стакана süt - 2 su bardağı
соль и сахар - по 1 ч. ложке tuz ve şeker - 1 tk için

Очищенную и промытую морковь нарезать тонкими ломтиками, положить в кастрюлю, влить 1/4 стакана воды, добавить соль, сахар и тушить 5-10 минут. Bir tencerede, 1 pour koydu ve yıkanmış havuç ince dilimler halinde kesilmiş, temizlenmiş / 4 su bardağı su, tuz, şeker ekleyin ve 5-10 dakika kaynamaya. После этого всыпать рис, залить 5 стаканами воды, накрыть крышкой и варить на слабом огне 40-50 минут. 5 bardak su dökün Sonra pirinç, kapak, kapak ve düşük ısı 40-50 dakika pişirin. Затем вместе с отваром протереть сквозь сито 2 ст. Daha sonra, birlikte kaynatma ile elek 2 yemek kaşığı ile ovuşturdu. ложки риса отложить. pirinç kenara kaşık. Пюре развести горячим молоком и по вкусу посолить. Püre sıcak süt ve tat için tuz ile seyreltilmiş. При подаче на стол суп заправить маслом и положить сваренный рис. Çorbası yağ ve dolgu pilavın koymak servis yapin. К супу подать гренки. Bir çorba croutons dosya için.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты первых блюд: супы Bölüm Yemek Tarifleri Mezeler: Çorbalar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact