News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Оранжевый суп-пюре Portakal çorbasıМорковь - 4 шт., рис - 1/2 стакана, масло - 3 ст. Havuç - 4 adet. Rice - 1 / 2 fincan Yağ - 3 yk. ложки, молоко - 2 стакана, соль и сахар - по 1 ч. ложке. çorba kaşığı süt - 2 su bardağı, tuz ve şeker - 1 çay kaşığı için.морковь - 4 шт. Havuç - 4 adet. рис - 1/2 стакана pirinç - 1 / 2 fincan масло - 3 ст. Yağ - 3 yk. ложки kaşık молоко - 2 стакана süt - 2 su bardağı соль и сахар - по 1 ч. ложке tuz ve şeker - 1 tk için Очищенную и промытую морковь нарезать тонкими ломтиками, положить в кастрюлю, влить 1/4 стакана воды, добавить соль, сахар и тушить 5-10 минут. Bir tencerede, 1 pour koydu ve yıkanmış havuç ince dilimler halinde kesilmiş, temizlenmiş / 4 su bardağı su, tuz, şeker ekleyin ve 5-10 dakika kaynamaya. После этого всыпать рис, залить 5 стаканами воды, накрыть крышкой и варить на слабом огне 40-50 минут. 5 bardak su dökün Sonra pirinç, kapak, kapak ve düşük ısı 40-50 dakika pişirin. Затем вместе с отваром протереть сквозь сито 2 ст. Daha sonra, birlikte kaynatma ile elek 2 yemek kaşığı ile ovuşturdu. ложки риса отложить. pirinç kenara kaşık. Пюре развести горячим молоком и по вкусу посолить. Püre sıcak süt ve tat için tuz ile seyreltilmiş. При подаче на стол суп заправить маслом и положить сваренный рис. Çorbası yağ ve dolgu pilavın koymak servis yapin. К супу подать гренки. Bir çorba croutons dosya için. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |