Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: balık

Салат «Грибная поляна» Salata "Mushroom Glade"

Кальмары - 500 г, 1 большой окорочок, шампиньоны - 200 г, 1 большая луковица, зеленый укроп - 20 г, сыр - 50 г, майонез по вкусу. Kalamar - 500 g, 1 büyük tüm bacak, mantar - 200 g, 1 büyük soğan, dereotu - 20 gr, peynir - 50 gr, mayonez zevkine.

кальмары - 500 г kalamar - 500 g
1 большой окорочок 1 büyük bütün bacak
шампиньоны - 200 г mantar - 200 g
1 большая луковица 1 büyük soğan
зеленый укроп - 20 г dereotu - 20 g
сыр - 50 г peynir - 50 g
майонез по вкусу mayonez zevkinize

Вареные кальмары нарезать соломкой, отварной окорочок разобрать на мелкие волокна, репчатый лук порезать полукольцами и обжарить. , Şeritler halinde kesilmiş kalamar Közlenmiş küçük elyaf, soğan dilim yarım halkalar ve yavru içine sökmeye tüm bacak haşlanmış. В масле, где жарился лук, обжарить нарезанные шампиньоны (часть грибов оставить для украшения салата). Yağ, hangi zharilsya soğan, kızartma dilimlenmiş mantarlar (mantar salata süslemeleri) bazı bırakın. Все ингредиенты соединить, добавить укроп, тертый сыр и заправить майонезом. Tüm bileşenler, dereotu, rendelenmiş peynir ve mevsim mayonezli eklemek birleştirmek. Салат украсить веточками укропа и шляпками из грибов. Dekore dereotu salatası ve mantar şapkaların sprigs ile. Выглядит салат, как «грибная поляна». "Çayır mantarı" olarak görünüyor salata.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: рыбные Bölüm salata tarifleri: balık


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact