Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Tarifleri - Exclusive mutfak: İlk yemeklerin Tarifler: pancar çorbası

Борщок с молоком Borschok sütlü

1 луковица, 2 корня петрушки, 1-2 моркови, 200 г нашинкованной соломкой капусты, 2 свеклы, 2-3 ст. 1 soğan, maydanoz 2 kök, 1-2 havuç, g lahana, 2 pancar, 2-3 yemek kaşığı kıyılmış 200 julienned. л. l. масла, молоко. tereyağı, süt.

1 луковица 1 soğan
2 корня петрушки 2 maydanoz kök
1-2 моркови 1,2 havuç
200 г нашинкованной соломкой капусты 200 gr rendelenmiş lahana julienned
2 свеклы 2 pancar
2-3 ст. 2-3 yk. л. l. масла petrol
молоко süt

Нарезанные лук, корень петрушки, морковь потушить 10-12 минут с маслом, затем добавить капусту, перемешать и тушить до готовности овощей. Kıyılmış soğan, maydanoz kökü, havuç tereyağı, sonra 10-12 dakika söndürmek için lahana, heyecan ve galeyana kadar pişmiş sebze ekleyin. Отдельно потушить 2 свеклы. Ayrı ayrı 2 pancar söndürüldü. Молоко соединить в пропорции 2:1, довести до кипения, посолить и залить овощи. Oranı 2:1, süt birleştirin bir boil, tuz ekleyin ve sebzelerin üzerine dökün getirmek. Как закипит, снять с огня. Nasıl, ısı kaldırmak boil.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты первых блюд: борщи İlk bölümde Tarifler yemekler: pancar çorbası


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact