Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Tarifleri - Exclusive mutfak: Yemek Tarifleri soslar

Клюквенный соус Kızılcık sosu

1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg büyük Meyveli kızılcık püresi, elma sosu, 0.5 kg 1 kg domates püresi, sitrik asit, kara biber ve tatlı acı şeker, tuz.

1 кг пюре из клюквы крупноплодной Büyük Meyveli kızılcık gelen patates 1 kg
1 кг яблочного пюре 1 kg elma püresi
0,5 кг томатного пюре 0,5 kg domates püresi
лимонная кислота sitrik asit
молотый перец горький и душистый kara biber acı ve tatlı
сахар, соль şeker, tuz

Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mix kızılcık, elma ve domates püresi, kara biber ve tatlı acı şeker ve tuz sitrik asit, zevkinize bakın. Довести массу до кипений. Çıban çok şey getir. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Sıcak sterilize yarım litre kutular içine dökün. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. 85-95 derecelik bir sıcaklıkta, 25 dakika Pastörize.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты соусов Bölüm tarifleri soslar Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Sosu ve semi|semi sosu dubay 1|semi sosu moskvada|sosu ve semi filmi|sosu semi|semi.sosu|sosu ve sesi|semi ve sosu|semi ve sosu video|semi ve sosu sosu|semi sosu saliyan|semi sosu baki|semi ve sosu yeni bolum youtube|semil sosu|semi vesosu nabran|semi-sosu du sosu se midi semi|semi sosu mosqiva|semi sosu bozbaw|semi semi sosu du sosu|semi sosu 2013|semi ve sosu yenil|sami ve sosu|semi vesosu|sosu-sosu.ru|semi sosu|semi sosu yukle|semi sosu 2018|sosu semi mahnisi|semi ve sosu son bolum|sosu semli sekili|sosu|youtube semi sosu|semi sosu sosu semi|asemi ve sosu
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact