Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mantarlı Profiteroles Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Tarifleri - Özel Lezzet: tatlı tarifleri

Профитроли с грибами Mantarlı Profiteroles

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. 6 porsiyon için: 350 g tuzlu hamur zevkinize mantar dolma tuz veya taze mantar (gelen haşlanmış), 100 g ekşi krema, 1 soğan, 50 g rokfor peyniri, nane.

350 г соленого заварного теста 350 g tuzlu hamur haşlanmış
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Mantar tuz veya taze mantar (başlangıç - contası) tatmak
100 г сметаны 100 g ekşi krema
1 луковица 1 soğan
50 г сыра рокфор 50 g Rokfor peyniri
мята nane

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. Pasta çantası, ya da bir çorba kaşığı Gönderen hamur yağlanmış fırın küçük toplara sunmaktır. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. 20 dakika için bir fırın 180 ° C ısıtılmış ve Dikim Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Mantar kıyılmış soğan ve eritilmiş tereyağı ile doldurma karıştırın. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Eklemek krem, Çıban getirmek ve ısı kaldırmak. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Rokfor Crumble ince kıyılmış nane. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Hazır-üst, iç doldurma koymak profiteroles kesi yapılır. Поставить на минуту в горячую духовку. Bir dakika sıcak bir fırında gönderin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты десертов Bölümü tatlı tarifleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact