Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mantar sos Amerikan kırmızı Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Tarifleri - Exclusive mutfak: Yemek Tarifleri soslar

Соус из шампиньонов американский красный Mantar sos Amerikan kırmızı

100 г сливочного масла, 100 г шампиньонов, по вкусу сахара и лимонной кислоты, 1/4 стакана красного соуса, 100 г томатного соуса и перца по вкусу. 100 g tereyağı, 100 gram mantar, şeker ve sitrik asit, 1 tadı / kırmızı sos 4 bardak domates sosu ve zevkinize biber 100 gram.

100 г сливочного масла 100 g tereyağı
100 г шампиньонов 100 gr mantar
по вкусу сахара и лимонной кислоты şeker ve sitrik asit tadı
1/4 стакана красного соуса 1 / 4 bardak kırmızı sos
100 г томатного соуса и перца по вкусу 100 domates sos ve biber g tatmaya

В 100 г масла потушить 100 г шампиньонов, мелко изрубленных, к которым добавить по вкусу лимонного сока, сахара и красного соуса, немного перца и 100 г томатного соуса. 100 gr tereyağı 100 gr mantar, ince tarafından, hangi limon suyu, şeker ve kırmızı sos, biraz biber ve domates sosu 100 gram tat eklemek kesme söndürme. Хорошо прибавить рюмку мадеры. Madeira iyi bir bardak eklemek için. Подавать к котлетам, отварной говядине, телятине, рыбе. , Cutlets Serve dana eti, dana eti, balık haşlanmış.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты соусов Bölüm tarifleri soslar


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact