Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Yulaf ezmesi tanımlama Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Tarifleri - Özel Lezzet: tatlı tarifleri: bisküvi

Овсяное печенье Yulaf ezmesi tanımlama

овсяные хлопья - 150 г, маргарин - 150 г, сахарная пудра - 100 г, мука пшеничная - 75 г, сода - 1 ч. ложка. Yulaf Flakes - 150 gr margarin - 150 gr krema şeker - 100 gr, buğday unu - 75 g, soda - 1 tk.

овсяные хлопья - 150 г Yulaf Flakes - 150 g
маргарин - 150 г margarin - 150 g
сахарная пудра - 100 г Buzlanma şeker - 100 g
мука пшеничная - 75 г buğday unu - 75 g
сода - 1 ч. ложка soda - 1 çay kaşığı

Взбить 125 г маргарина с 75 г сахарной пудры до однородной массы. Ile margarin Beat 125 gram pudra şekeri 75 g kadar pürüzsüz. Муку соединить с содой и овсяными хлопьями, добавить к взбитому маргарину и замесить тесто. , Çırpılmış margarin eklemek soda ve yulaf unu ile birleştirin ve hamur yoğurmak. Раскатать тесто в пласт толщиной 5-6 мм, вырезать выемками различные фигурки. Rulo 5-6 mm kalın bir tabaka halinde hamur çıkışı, kesme çeşitli rakamlar çentikler. Сформованное печенье уложить на смазанный маргарином противень. Önceden tanımlama yağlanmış fırın üzerine margarin tava ile yatıyordu. Выпекать при 230-240°С до золотистой корочки. Fırında 230-240 ° C 'de kahverengi oluncaya kadar. Охладить. Serin. Перед подачей посыпать оставшейся сахарной пудрой. Hizmet önce, kalan toz şeker serpin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты десертов: печенье Bölüm tarifleri tatlılar: çerezleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Yulaf unu|yulav un u|yulaf ezmesi imalati|yulaf unu v baln faydas|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact