Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Tarifleri - Özel Lezzet: Tarifler meze: sebze, mantar, peynir

Закуска из репчатого лука с перцем Snack soğan ve biber

лук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. soğan - 10 adet. tatlı biber - 3-4 pc., sirke (6%) - 5 yemek kaşığı tuz - tatmaya.

лук репчатый - 10 шт. soğan - 10 adet.
перец сладкий - 3-4 шт. tatlı biber - 3-4 pc.
уксус (6%) - 5 ст.л. sirke (6%) - 5 yk
соль - по вкусу tuz - zevkinize

Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Şeritler halinde Peppers ve soğan ile pişirilen 5 dakika sonra su tuzlu kaldırmak ve serin. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Ampuller, biber gelen çekirdek çıkarma. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. Suyu bir boil, getirmek eklemek sirke ve onlara bir yay dökün. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Bir gün, bir kapak ile örtülü bırakın. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. Sıvı daha sonra tekrar kaynatmak için, getirmek için serin ve soğan dökün birleştirilir. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Buzdolabında soğan yerleştirin ve kapağı ile dik izin birkaç gün.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Bölüm Tarifler meze: sebze, mantar, peynir


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact