Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Skorospelov puf böreği Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Tarifleri - Özel Lezzet: Yemek Tarifleri pizza, tartlar, fıstık: hamur

Скороспелое слоеное тесто Skorospelov puf böreği

500 г муки, 500 г маргарина, 1 чашка молока, соль. 500 gr un, 500 gr margarin, 1 su bardağı süt, tuz.

500 г муки 500 gr un
500 г маргарина 500 gr margarin
1 чашка молока 1 bardak süt
соль tuz

Все продукты быстро замесить и поставить в холодное место на 2-4 часа. Tüm ürünler hızla yoğurmak ve yerine 2-4 saat için soğuk bir yerde. Вообще тесто может находиться в холодильнике до 1 недели. Genel olarak, hamur buzdolabında 1 hafta kadar olabilir. После выдержки теста в холодильнике, его нужно раскатать, сложить в 2-3 слоя и снова раскатать. Buzdolabında testi tuttuktan sonra, o, 2-3 kat kat ve sonra tomar dışarı göz önüne sermek gerekir. Повторить этот процесс 4-5 раз, а перед последней раскаткой поставить на 30 мин. Bu işlemi tekrarlayın 4-5 kez, önce ve son seti 30 dakika haddeleme. в холодильник. buzdolabında. Остывшее тесто раскатать в пласт толщиной 2 см. Круглой формой вырезать пышки или раскатать коржи, смазать их яичным желтком. Rulo buns dışarı daire şeklinde kesilmiş, veya rulo bisküvi 2 cm, bir tabaka kalınlığı içine hamur Soğutmalı yumurta sarısı bunları yağlayın. Выпекать при высокой температуре. Fırında yüksek sıcaklıkta.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Bölüm Tarifler pizza, tartlar, fıstık: hamur


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact