News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Трубчатые грибы без уксуса Bolete without vinegarНа 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. 1 kg of mushrooms - 30 g of salt, 2-3 bay leaves, 1 tbsp. ложку измельченного укропа. teaspoon minced dill.1 кг грибов 1 kg of mushrooms 30 г соли 30 g salt 2-3 лаврового листа 2.3 laurel 1 ст. 1 tbsp. ложку измельченного укропа teaspoon minced dill Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Prepared mushrooms (white, orange cap boletus, brown cap boletus, butter mushrooms, etc.) to boil in salted water (20 g of salt per 1 liter) with the addition of citric acid on the tip of a knife, dill and bay leaf. В конце варки добавить чеснок. At the end of cooking add garlic. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Ready to pack mushrooms in hot jars, cover and sterilize. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |