Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Bolete without vinegar Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: mushrooms

Трубчатые грибы без уксуса Bolete without vinegar

На 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. 1 kg of mushrooms - 30 g of salt, 2-3 bay leaves, 1 tbsp. ложку измельченного укропа. teaspoon minced dill.

1 кг грибов 1 kg of mushrooms
30 г соли 30 g salt
2-3 лаврового листа 2.3 laurel
1 ст. 1 tbsp. ложку измельченного укропа teaspoon minced dill

Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Prepared mushrooms (white, orange cap boletus, brown cap boletus, butter mushrooms, etc.) to boil in salted water (20 g of salt per 1 liter) with the addition of citric acid on the tip of a knife, dill and bay leaf. В конце варки добавить чеснок. At the end of cooking add garlic. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Ready to pack mushrooms in hot jars, cover and sterilize.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: грибы Section Recipes blanks: mushrooms Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact