News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Грибы в томатном пюре Mushrooms in tomato sauceНа 600 г грибов - 400 г пюре из помидор, 1-2 лавровых листа, соль, лимонную кислоту и уксус по вкусу. At 600 g mushrooms - 400 g tomato puree, 1-2 bay leaves, salt, citric acid and vinegar to taste.600 г грибов 600 g mushrooms 400 г пюре из помидор 400 g tomato puree 1-2 лавровых листа 1.2 bay leaves соль salt лимонную кислоту citric acid уксус по вкусу vinegar to taste Подготовленные грибы потушить в закрытой кастрюле в собственном соку до мягкости, добавить горячее пюре из свежих помидоров, приправленное солью и сахаром. Mushrooms prepared to put out in a closed pot in its own juice until soft, add the hot sauce from fresh tomatoes, seasoned with salt and sugar. Смесь прогреть до кипения, подкислить лимонной кислотой и уксусом, разложить в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать в умеренно кипящей воде: 0,5-литровые – 30 мин., литровые — 40 мин. The mixture heated to boiling, acidified citric acid and vinegar, expanded into jars, cover and sterilized in boiling water, moderate: 0.5-liter - 30 min., Liter - 40 min. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |