News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Жареная курица с гарниром (укр.) Fried chicken with garnish (Ukrainian)Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 pc., Fat - 2 tbsp Oil - 2 tbsp, potatoes - 600 grams, rice - 250 g, salad - 200 g, salt.Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 pc., Fat - 2 tbsp Oil - 2 tbsp, potatoes - 600 grams, rice - 250 g, salad - 200 g, salt. Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Prepared, a chicken carcass lay on baking sheet or pan back down and fry in zharovochnom oven until done, periodically pouring grease and perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. Occasionally the surface of a carcass can be lubricated with cream to form a more rosy crust. При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. When serving, cut the chicken, two pieces per serving, and pour over meat juice, in which it is frying. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. At the garnish, roasted potatoes, boiled rice, drenched in butter and salad. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. You can submit a garnish in a separate dish marinated vegetables. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |