Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fried chicken with garnish (Ukrainian) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Жареная курица с гарниром (укр.) Fried chicken with garnish (Ukrainian)

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 pc., Fat - 2 tbsp Oil - 2 tbsp, potatoes - 600 grams, rice - 250 g, salad - 200 g, salt.

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Chicken - 1 pc., Fat - 2 tbsp Oil - 2 tbsp, potatoes - 600 grams, rice - 250 g, salad - 200 g, salt.

Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Prepared, a chicken carcass lay on baking sheet or pan back down and fry in zharovochnom oven until done, periodically pouring grease and perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. Occasionally the surface of a carcass can be lubricated with cream to form a more rosy crust.

При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. When serving, cut the chicken, two pieces per serving, and pour over meat juice, in which it is frying. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. At the garnish, roasted potatoes, boiled rice, drenched in butter and salad. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. You can submit a garnish in a separate dish marinated vegetables.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact