|
|
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht С жареною сельдью With fried herring Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон. Cook the broth made from dried mushrooms with vegetables, two baked svekliny cleaned, cut, put them into the broth.
Сварить бульон из сушеных грибов с кореньями, две печеные свеклины почистить, порезать, опустить в бульон, заправленный свекольным рассолом, солью, перцем. Cook the broth made from dried mushrooms with vegetables, two baked svekliny cleaned, cut, put them into the broth, seasoned with pickled beetroot, salt and pepper. Сельди (три штуки), предварительно отмоченные, жарят в масле, кладут в прокипяченный борщ и еще раз его кипятят. Herring (three pieces), pre soaked, fried in butter, put in the soup and boiled again, it is boiled. Теперь можно подавать в супнице на стол. Now you can apply to the tureen on the table.
Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|