Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka in Far East Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka in Far East

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Calamari, fresh frozen (carcass, fillet, tentacles) - 400 g, cabbage - 500 g, onions - 3 pc.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г fresh frozen squid (carcass, fillet, tentacles) - 400 g
капуста белокочанная - 500 г cabbage - 500 g
лук репчатый - 3 шт. onions - 3 pc.
маргарин - 3 ст. margarine - 3 tablespoons. ложки spoon

Кальмары разморозить в холодной воде. Calamari thawed in cold water. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. We remove the remains of carcasses and offal Chitin plates. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar immerse in hot water (temperature 60-65 ° C), then remove the skin (film), rinse in water 2-3 times. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. White cabbage cut into strips, fry in margarine, add fried onions and spices. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 minutes until cooked, add sliced into fine strips squid. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Dishes cover and cook until ready.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact