News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Кулич пасхальный-2 Easter Kulich-2На 15 порций : З кг муки, 0,8 кг сливочного масла,1 кг сахара, 20 желтков от яиц, 1,5 л молока, 120 г дрожжей, 200 г изюма. At 15 servings: W kg flour, 0.8 kg of butter, 1 kg of sugar, 20 egg yolks from the eggs, 1.5 liters of milk, 120 g of yeast, 200 g of raisins.З кг муки W kg flour 0,8 кг сливочного масла 0.8 kg butter 1 кг сахара 1 kg of sugar 20 желтков от яиц 20 yolks of eggs 1,5 л молока 1,5 l milk 120 г дрожжей 120 g of yeast 200 г изюма 200 g raisins ванилин или цедра лимона vanilla or lemon peel 50 г коньяка 50 grams of cognac 2 ст. 2 tbsp. ложки манки spoons semolina Развести дрожжи в 1 стакане теплой воды, добавить 1-2 ложки муки, поставить в теплое место на 20 мин. Dilute yeast in 1 cup warm water, add 1.2 tablespoons of flour, put in a warm place for 20 minutes. в миске. in a bowl. В большую миску просеять муку, взбить желтки с сахаром, добавить туда 50 г коньяка с ванилином, молоко, подошедшие дрожжи. In a large bowl sift the flour, beat egg yolks with sugar, add 50 grams of cognac go with vanilla, milk, yeast coming up. Жидкую массу влить в муку и месить минут 15. Liquid mass poured in the flour and knead for about 15 minutes. Понемногу вливать растопленное масло, вымытый и просушенный изюм, цедру. Gradually pour the melted butter, washed and dried raisins, zest. Месить не менее 40 мин. Knead at least 40 minutes. (готовность определяется так: если тесто "пищит" и изюм выскакивает из теста, то готово). (readiness is defined as: if the dough "beep" and raisin comes out of the test, it is ready). Все накрыть полотенцем, поставить в теплое место и ждать, пока подойдет. All covered with a towel, put in a warm place and wait until they fit. Когда тесто подойдет, выкладывать в форму, предварительно смазанную подсолнечным маслом и обсыпанную манкой. When the dough fit, spread in the form of pre-greased with sunflower oil and sprinkled decoy. Выпекать. Bake. Остужать на боку. Cooled on its side. Когда все выпечено и остыло, приготовить глазурь : 1 белок взбить с 1 стаканом сахара, намазать верхушки куличей, обсыпать цветной крупой. When all the baked and cooled, prepare the glaze: 1 white beaten with 1 cup of sugar, spread butter on top of pie and sprinkle colored grains. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |