Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Avocado salad and vegetables on the cabbage leaves Beijing Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recipes - Culinary Exclusive: salad recipes: vegetable and fruit

Салат из авокадо и овощей на листьях пекинской капусты Avocado salad and vegetables on the cabbage leaves Beijing

Капуста пекинская - 300 г, авокадо - 2 шт., перец сладкий - 100 г, сельдерей черешковый - 100 г, сметана - 100-150 г, соль - по вкусу. Pekinese cabbage - 300 g, avocado - 2 pcs., Bell pepper - 100 g, celery pedicellate - 100 g sour cream - 100-150 g, salt - to taste.

капуста пекинская - 300 г Pekinese cabbage - 300 g
авокадо - 2 шт. Avocados - 2 pcs.
перец сладкий - 100 г sweet pepper - 100 g
сельдерей черешковый - 100 г celery pedicellate - 100 g
сметана - 100-150 г cream - 100-150 g
соль - по вкусу salt - to taste

Пекинскую капусту, сладкий перец, черешковый сельдерей и авокадо промыть, мелко нарезать, посолить, заправить сметаной, тщательно перемешать. Beijing cabbage, sweet peppers, celery and avocado pedicellate washed, cut into small pieces, add salt, season with sour cream, mix well. Каждую порцию салата уложить на небольшие листья пекинской капусты, извлеченные из средней части кочана. Each portion of salad leaves are put into small Pekinese cabbage, extracted from the middle of the heads.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section Recipes salad: vegetable and fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Зулштуыу ыфдфв|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact