News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Рулет из свинины с яблоками Roulade pork with apples700 г свинины (мякоть), 1/3 стакана воды или мясного бульона, 2 ст. 700 g pork (pulp), 1 / 3 cup water or beef broth, 2 tablespoons. ложки растительного масла, зелень петрушки или кинзы, 1 ломтик белого хлеба, молоко, черный молотый перец, соль - по вкусу. tablespoons vegetable oil, parsley or cilantro, 1 slice of white bread, milk, pepper, salt - to taste.700 г свинины (мякоть) 700 g pork (flesh) 1/3 стакана воды или мясного бульона 1 / 3 cup water or beef broth 2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil зелень петрушки или кинзы parsley or cilantro 1 ломтик белого хлеба 1 slice white bread молоко milk черный молотый перец pepper соль - по вкусу salt - to taste Для начинки : 2-3 яблока, 2 ст. For the filling: 2-3 apples, 2 tbsp. ложки майонеза, черный молотый перец, соль - по вкусу. tablespoons mayonnaise, pepper, salt - to taste. Мясо вымыть в холодной воде и обсушить. Meat wash in cold water and dry. Затем дважды пропустить через мясорубку с мелкой решеткой вместе с вымоченным в молоке и отжатым ломтиком хлеба. Then double-pass through a meat grinder with a fine grid along with soaked in milk and pressed a slice of bread. Посолить, поперчить по вкусу и все Salt and pepper to taste and all хорошо перемешать. mix well. Полученный фарш выложить ровным пластом толщиной 1,5 см на влажную марлю. The resulting minced lay flat layer thickness of 1.5 cm to wet gauze. Приготовление начинки : яблоки вымыть, очистить от кожуры и сердцевины, нарезать маленькими кубиками, посолить, поперчить и заправить майонезом. Preparing the filling: apples Wash, Peel and core, cut into small cubes, add salt and pepper and season with mayonnaise. Выложить приготовленную начинку на фарш. Put the stuffing in the prepared stuffing. Осторожно подтягивая марлю с одной стороны, свернуть пласт фарша с начинкой в рулет. Gently pulling the gauze on one side, turn with a layer of minced meat stuffed in a roll. Марлю снять, переложить рулет на противень с кипящим растительным маслом и осторожно обжарить рулет с обеих сторон (перевернув его) на плите. Marley lift, shift the roll in the pan of boiling vegetable oil and gently fry the roll on both sides (upside down) on the stove. Поставить рулет в духовку при температуре 170°С, вылить на противень бульон или воду и запекать до готовности (25-30 минут). Put loaf in the oven at 170 ° C, pour on the baking broth or water and bake until done (25-30 minutes). Подавать рулет нужно нарезанным на ломтики, посыпав мелко нарезанной зеленью. Serve slices of loaf should be sliced, sprinkled with chopped greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |