News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Мясо по-царски Meat regally1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg of meat, 250 g fat, 100 g onion, 1 jar of mayonnaise, 300 g of cheese.1,2 кг мяса 1,2 kg of meat 250 г жира 250 g fat 100 г лука 100 g onion 1 банка майонеза 1 jar of mayonnaise 300 г сыра 300 g cheese Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. Meat (beef or pork) cut the long strips, fry in cooking fat (it is very important!), Lay out on baking sheet. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Then the meat to lay out a layer of raw potatoes, cut circles. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Then finely chopped onion, pepper, salt, sprinkle with dried herbs. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. All this poured mayonnaise and sprinkle with grated cheese on a large grater. Все это поставить в духовку и довести до готовности. All this is put in the oven and cook until ready. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Meat regally||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |