News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
"Вулкан" VulkanКуриное мясо - 250-300 г, картофельное пюре - 300 г, сырой мясной фарш - 300-350 г, кетчуп и майонез - по вкусу. Chicken meat - 250-300 g, mashed potatoes - 300 g, raw ground beef - 300-350 g, ketchup and mayonnaise - to taste.куриное мясо - 250-300 г Chicken - 250-300 g картофельное пюре - 300 г mashed potatoes - 300 g сырой мясной фарш - 300-350 г raw ground beef - 300-350 g кетчуп и майонез - по вкусу ketchup and mayonnaise - to taste Мясо отварной курицы в форме пирамиды выложить на огнеупорное блюдо. Boiled chicken meat in the form of a pyramid out onto a fireproof dish. Отдельно приготовить крутое картофельное пюре и аккуратно облепить нашу пирамиду. Separately cook hard-boiled mashed potatoes and gently stick to our pyramid. Сверху третьим слоем обмазать сырым мясным фаршем (мясо, соль, перец, лук, чеснок). On top of the third coat with a layer of raw minced meat (meat, salt, pepper, onion, garlic). В центре «вулкана» сделать кратер - вставить пустую скорлупку от яйца (острый кончик), запечь в духовке около 40 минут. In the center of "volcano" to make a crater - insert empty shells of the eggs (sharp tip), bake in the oven for about 40 minutes. Затем скорлупу убрать, в кратер влить немного спирта. Then remove the shells, pour a little into the crater of alcohol. Спирт поджечь. Alcohol burn. Вулкан со всех сторон украсить «лавой» - кетчупом и майонезом. Volcano on all sides to decorate the "lava" - ketchup and mayonnaise. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Что такое бакед чикен блюдо|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |