Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kharcho Lamb Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Харчо из баранины Kharcho Lamb

0,5 кг мяса, 1,6 л воды, 0,5 стакана риса, 1 ст.ложка томат-пасты, 20 г сливочного масла, 2-3 дольки чеснока. 0,5 kg of meat, 1.6 liters of water, 0.5 cups rice, 1 tbsp tomato paste, 20 g of butter, 2-3 cloves of garlic.

0,5 кг мяса 0,5 kg of meat
1,6 л воды 1,6 l water
0,5 стакана риса 0.5 cups rice
1 ст.ложка томат-пасты 1 tbsp tomato paste
20 г сливочного масла 20 g butter
2-3 дольки чеснока 2.3 cloves garlic
2-3 головки репчатого лука 2.3 onions
40 г жира 40 g fat
10 г приправы 10 g of seasoning
щепотка зелени, соль pinch of herbs, salt

Лук очистить и мелко нарезать. Onion Peel and finely chop. Чеснок растереть с солью. Garlic rubbed with salt. Рис трижды промыть в теплой воде. Figure thrice washed in warm water. Томат-пасту немного разбавить водой, добавить сливочное масло, прогреть на умеренном огне 5-6 минут. Tomato paste diluted with a little water, add butter, warmed to moderate heat for 5-6 minutes.
В кастрюлю положить нарубленную небольшими кусками баранину (лучше грудинку), залить холодной водой и поставить на огонь. In a saucepan put chopped in small pieces of lamb (best ribs), fill with cold water and put on fire. Варить 1,5-2 часа при слабом кипении до полуготовности, периодически снимая пену и жир. Cook 1,5-2 hours at low boil until half ready, periodically removing the foam and fat. Затем добавить рис, лук, чеснок, перец горошком, соль, хмели-сунели. Then add the rice, onion, garlic, bell pepper, salt, hops, suneli. Варить еще 20 минут. Cook another 20 minutes. Добавить томат-пасту и варить еще 10 минут при слабом кипении. Add tomato paste and cook for 10 minutes at low boil. При подаче на стол посыпать зеленью укропа, петрушки или кинзы. Serve sprinkled with dill, parsley or cilantro.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact