News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Фаршированные булочки Stuffed buns2 ст. 2 tbsp. ложки кулинарного жира, 600 г измельченного мяса, 1 мелко порезанная луковица, 3 ломтя размоченного в воде пшеничного хлеба, 1 ч. ложка соли, свежемолотый черный перец - по вкусу. tablespoons cooking oil, 600 grams of minced meat, 1 chopped onion, 3 slices soaked in water, wheat bread, 1 tsp salt, freshly ground black pepper - to taste.2 ст. 2 tbsp. ложки кулинарного жира, 600 г измельченного мяса, 1 мелко порезанная луковица, 3 ломтя размоченного в воде пшеничного хлеба, 1 ч. ложка соли, свежемолотый черный перец - по вкусу, 1/4 ч. ложки молотой гвоздики, 3/4 ч. ложки молотого кориандра, 1 говяжий бульонный кубик, 1 ст. tablespoons cooking oil, 600 grams of minced meat, 1 chopped onion, 3 slices soaked in water, wheat bread, 1 tsp salt and freshly ground black pepper - to taste, 1 / 4 teaspoons of ground cloves, 3 / 4 teaspoons of ground coriander, 1 beef stock cube, 1 tbsp. ложка уксуса tablespoon vinegar Для теста: 1/2 пачки сливочного масла или маргарина, 2 стакана пшеничной муки, 3/4 ч. ложки соли; взбитое яйцо или молоко для глазирования For the dough: 1 / 2 pack butter or margarine, 2 cups flour, 3 / 4 teaspoons of salt, beaten egg or milk for glazing Приготовить заварное тесто . Prepare Choux pastry. Масло растворить в горячей воде. The oil is dissolved in hot water. Просеить вместе муку и соль и смешать с жидкостью до получения мягкого теста. Proseit together flour and salt and mix with the liquid until a soft dough. Охладить в течение 1 часа до полного остывания. Refrigerate for 1 hour to complete cooling. Нагреть жир и жарить измельченное мясо, затем добавить лук и еще немного поджарить все на сковороде под крышкой. Heat oil and fry minced meat, then add the onion and fry a little more all in a pan with the lid. Добавить размоченный хлеб, соль, специи, бульонный кубик и уксус. Add soaked bread, salt, spices, stock cubes and vinegar. Тушить на медленном огне приблизительно 5 минут, охлаждить. Stew on low heat for about 5 minutes to cool. На посыпанном мукой столе раскатать тесто толщиной 5 мм, придавая ему форму прямоугольника 10x15 см. Выложить мясо на середину прямоугольника по длинной стороне и свернуть тесто вокруг мяса рулетом. On floured table, roll the dough 5 mm thick, giving it the shape of a rectangle 10x15 cm Put the meat in the middle of the rectangle on the long side and roll the dough around the meat rolls. Порезать рулет на булочки приблизительно по 4 см, переложить на смазанный маслом противень, смочить кисть в воде и, обмакивая во взбитое яйцо или молоко, смазать булочки и выпекать в разогретой до 200° С духовке 20 минут. Cut loaf of bread rolls approximately 4 cm shift on oiled baking pan, moisten the brush in water and dipped into beaten egg or milk, grease the rolls and bake in preheated to 200 ° C oven for 20 minutes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |