|
|
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish Судак грилье или фри Perch grilled or fried 900 г судака, 4 ложки муки, 200 г масла. 900 g perch, 4 tablespoons of flour, 200 g of butter.
900 г судака 900 g perch 4 ложки муки 4 tablespoons flour 200 г масла 200 g butter
Очищенного и выпотрошенного судака разрезать поперек на куски, толщиной в 1,5 пальца, посолить с обеих сторон и дать полежать 1 час. Cleaned and gutted perch cut crosswise into pieces as thick as a finger 1,5, salt on both sides and give the lie for 1 hour. Потом обваляять в муке или сухарях и обжарить в масле. Then obvalyayat in flour or breadcrumbs and fry in oil. Подать отдельно лимон. Submit separately lemon.
Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|