News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Судак марешаль Sudak marechal800-900 г свежего судака, 200 г сливочного масла, 1 стакан белого соуса , 2 ложки ракового масла, 2 шампиньона. 800-900 g of fresh perch, 200 g of butter, 1 cup of white sauce, 2 tablespoons butter cancer, 2 mushroom.800-900 г свежего судака 800-900 g of fresh perch 200 г сливочного масла 200 g butter 1 стакан белого соуса 1 cup white sauce 2 ложки ракового масла 2 tablespoons butter cancer 2 шампиньона 2 mushroom Судака очистить, порезать на куски, посолить и дать настояться 1 час, потом поджарить в сотейнике с хорошим сливочным маслом, но не подрумянивать. Sudak, clean, cut into pieces, add salt and allow to steep 1 hour, then fry in a skillet with a good butter, but do not color the. Приготовить белый соус на раковом масле, куда добавить мелко изрубленных шампиньонов. Prepare white sauce on cancer oil, which add finely cut by mushroom. Кроме того, мелко рубленные шампиньоны смешать со сливочным маслом и протересть через решето, чтобы получить червячки, которые до подачи судака на стол поставить в холодильник. In addition, finely chopped mushrooms mixed with butter and proterest through a sieve to get the worms, which prior to the perch on the table to put in the refrigerator. Поджаренного судака уложить на блюдо, вокруг него налить соус с шампиньонами, а на него осторожно, чтобы не измять, уложить червячки шампиньонов с маслом. Fried perch lay on a platter, pour around sauce with mushrooms, but it carefully so as not to crush, put worms mushrooms with butter. Это блюдо надо подавать «с пылу». This dish should serve "piping". Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |