News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Закуска из репчатого лука с перцем Snack of onion and pepperлук репчатый - 10 шт., перец сладкий - 3-4 шт., уксус (6%) - 5 ст.л., соль - по вкусу. onions - 10 pcs., sweet pepper - 3-4 pc., vinegar (6%) - 5 tbsp salt - to taste.лук репчатый - 10 шт. onions - 10 pcs. перец сладкий - 3-4 шт. sweet pepper - 3-4 pc. уксус (6%) - 5 ст.л. vinegar (6%) - 5 tbsp соль - по вкусу salt - to taste Перец нарезать полосками и вместе с луком варить в подсоленной воде 5 минут, затем вынуть и охладить. Peppers into strips and cooked with onions in salted water for 5 minutes, then remove and cool. Луковицы, удалив сердцевину, начинить перцем. Bulbs, removing the core, from pepper. Отвар довести до кипения, добавить уксус и залить им лук. The broth bring to a boil, add vinegar and pour them a bow. Оставить на сутки, накрыв крышкой. Leave for a day, covered with a lid. Затем жидкость слить, вновь довести ее до кипения, охладить и снова залить лук. The liquid is then merged again to bring it to a boil, cool and pour over onions. Поместить лук в холодильник и дать ему настояться под крышкой несколько дней. Place the onions in the refrigerator and allow it to steep with the lid a few days. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |