Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Marzipan cake Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: торты Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of desserts: cakes

Марципановый торт Marzipan cake

1/2 ч.л. 1 / 2 tsp разрыхлителя, по 1 ч.л. baking powder, and 1 teaspoon порошка какао и растворимого кофе, 4 яйца. cocoa powder and instant coffee, 4 eggs.

1/2 ч.л. 1 / 2 tsp разрыхлителя, по 1 ч.л. baking powder, and 1 teaspoon порошка какао и растворимого кофе, 4 яйца, 1 щепотка соли, 120 г сахара, по 60 г муки и крахмала cocoa powder and instant coffee, 4 eggs, 1 pinch of salt, 120 g sugar, 60 grams of flour and starch

Украшение: 3 дольки апельсина, 250 г марципановой массы, 100 г сахарной пудры, 1 ч.л. Decoration: 3 slices of orange, marzipan 250 g weight, 100 g of powdered sugar, 1 tsp какао, 1 ч.л. cocoa, 1 tsp растворимого кофе, 1 ч.л. instant coffee, 1 tsp рубленых орехов chopped nuts

Начинка: 1 пакетик ванилина, 4 ст.л. Filling: 1 package of vanilla, 4 tbsp апельсинового джема, 100 г ядер грецких орехов, 600 г сливок orange jam, 100 g of walnut kernels, 600 g cream

В одной ст.л. In one tablespoon горячей воды растворить кофе и остудить. hot water to dissolve coffee and cool. Нагреть духовку до 175° С. Белки отделить от желтков, белки взбить с солью и 3 ст.л. Heat oven to 175 ° C. Proteins are separated from the yolks, beat whites with salt and 3 tablespoons холодной воды, всыпать сахар, ввести желтки. cold water, add the sugar, put the yolks. Смешать муку, крахмал, какао и разрыхлитель, просеять поверх яичной массы. Mix the flour, starch, cocoa and baking powder, sift over the egg mass. Заполнить тестом застеленную бумагой форму и выпекать корж 20 мин. Fill the test the laid paper form and bake the cake 20 minutes. Остудить. Cool. Взбить сливки с сахаром и ванилином, добавить порубленные орехи. Beat cream with sugar and vanilla, add the chopped nuts. Корж разрезать на 3 части. Korzh cut into 3 parts. Разогреть джем и намазать 2 коржа, соединить их, один из коржей намазать половиной орехового крема, накрыть вторым, намазать джемом и сливками, накрыть третьим. Heat the jam and spread with 2 sheets between which unite them, one of the cakes to smear half walnut cream, cover with a second spread the jam and cream, cover with a third. Взбить оставшиеся сливки с сахаром и обмазать торт со всех сторон. Beat remaining cream with sugar and coat the cake on all sides. Ломтики апельсинов обмакнуть в оставшуюся горячую, подсахаренную воду и дать им обсохнуть, выместить марципановую массу с сахарной пудрой между двумя кусками бумаги, раскатать ее по размеру торта. Sliced oranges dipped in the remaining hot, podsaharennuyu water and let them dry off, to vent a lot with marzipan icing sugar between two pieces of paper, roll it on the size of the cake. С помощью бумаги накрыть торт марципановой пластиной, прижать, излишки срезать, посыпать какао и вырезать звездочки. With the help of paper covered marzipan cake plate, pressed, cut off the excess, sprinkle with cocoa and cut out stars. Украсить торт кофе, звездочками, цукатами, орехами. Decorate cake coffee, stars, candied fruits and nuts.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: торты Section recipes desserts: cakes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact