Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas Aperitivos: Salsola

Солянка любительская Soljanka aficionados

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного, мелко порезанного. Hervir el caldo y la carne de diversos, cocidos o asados, finamente picada.

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного (утки, гуся, сосисок, ветчины – всего взять понемногу), мелко порезанного. Hervir el caldo y la carne de diversos, cocidos o asados (pato, ganso, salchichas, jamón - Toma un poco), finamente picado. Положить в него пассировку из лука, муки и масла, разбавленную бульоном. Ponlo passirovku de la cebolla, la harina y la mantequilla, el caldo diluido. Опустить дольки огурцов, оливки, каперсы, маслины, маринованные грибы либо соленые, либо вареные свежие, обдав их кипятком. Eliminar rodajas de pepino, aceitunas, alcaparras, aceitunas, champiñones marinados, o en salmuera, frescas o cocidas, las rodean con agua hirviendo. Добавить огуречного рассола и свежей капусты, тоже ошпаренной водой. Añadir salmuera pepino y col fresca, también escaldado con agua. Готовую солянку, в которой все это будет смешано и сварено, разлить по тарелкам, добавляя в них укроп, мелко покрошенные перышки зеленого лука, сметану. La sopa de acabado, en el que todo esto va a ser mezclados y cocidos, verter en placas, y agregó que el hinojo, cebolla picada finamente plumas verdes, crema agria.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sección de Recetas Aperitivos: Salsola Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact