Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka en el Lejano Oriente Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas Aperitivos: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka en el Lejano Oriente

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Calamar, fresco congelado (canal, filete, tentáculos) - 400 g de col - 500 g, cebolla - 3 uds.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г calamar fresco congelado (canal, filete, tentáculos) - 400 g
капуста белокочанная - 500 г col - 500 g
лук репчатый - 3 шт. cebollas - 3 uds.
маргарин - 3 ст. de margarina - 3 cucharadas. ложки cuchara

Кальмары разморозить в холодной воде. Calamari descongelado en agua fría. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. Le quitamos los restos de los cadáveres y despojos de placas de quitina. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar sumerja en agua caliente (temperatura de 60-65 ° C), a continuación, quitar la piel (la película), enjuague con agua 2-3 veces. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. Repollo cortado en tiras, freír en la margarina, añadir la cebolla fritos y las especias. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 minutos hasta cocido, añadir el calamar cortado en tiras finas. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Tapar y cocinar los platos hasta que esté listo.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sección de Recetas Aperitivos: Salsola Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact