Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Sopa de tomate Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recetas - Culinary Exclusiva: Recetas de los primeros platos: sopas

Томатный суп Sopa de tomate

1 литр томатного сока нагреть до кипения, 300 г бекона или ветчины обжарить, 1-2 шт. 1 litro de zumo de tomate se calienta a ebullición, 300 g de tocino o jamón y freír, 1-2 uds. репчатого лука обжарить вместе с беконом. Freír la cebolla con el tocino.

1 литр томатного сока нагреть до кипения 1 litro de zumo de tomate se calienta a ebullición
300 г бекона или ветчины обжарить 300 g de tocino o jamón República Federativa de Yugoslavia
1-2 шт. 1-2 uds. репчатого лука обжарить вместе с беконом Freír la cebolla con bacon

В томатный сок положить жареные бекон и лук, 1 банку консервированной кукурузы. En el zumo de tomate frito poner tocino y cebolla, 1 lata de maíz de lata. Прокипятить все 5-7 минут. Hervir todos de 5-7 minutos. В тарелки добавить сметану и зелень. En el plato, agregar la crema agria y hierbas frescas. Солить по вкусу и осторожно, т. к. сок и бекон уже соленые. Sal al gusto y delicadeza, ya que el jugo y el tocino ya es salado.

Добавил: Грозова Евгения Añadido: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт Receta <<Anterior Раздел Рецепты первых блюд: супы Sección de Recetas Aperitivos: Sopas Следующий рецепт >> Receta Siguiente>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Sopa de tocino||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact