Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Bolete دون الخل Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : الفطر

Трубчатые грибы без уксуса Bolete دون الخل

На 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. 1 كغم من الفطر -- 30 غرام من الملح ، 2-3 أوراق الغار ، 1 ملعقة كبيرة. ложку измельченного укропа. ملعقة صغيرة من الشبت المفروم.

1 кг грибов 1 كغم من الفطر
30 г соли 30 غرام من الملح
2-3 лаврового листа 2.3 الغار
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложку измельченного укропа ملعقة صغيرة من الشبت المفروم

Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. إعداد الفطر (أبيض وقبعة برتقالية البوليطس فطر ، البوليطس فطر الغطاء البني ، والفطر الزبدة ، الخ) لتغلي في الماء المالح (20 غرام من الملح لكل 1 لتر) مع إضافة حامض الستريك على طرف سكين والشبت ورقة الغار. В конце варки добавить чеснок. في نهاية الطهي إضافة الثوم. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. على استعداد لحزمة الفطر في الجرار الساخنة ، وتغطية وتعقيم.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: грибы القسم صفات الفراغات : الفطر Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact