Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka في الشرق الأقصى Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات فاتح الشهية : Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka في الشرق الأقصى

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. والحبار ، والطازجة المجمدة (الذبيحة ، شرائح ، مخالب) -- 400 غرام ، والملفوف -- 500 غرام ، والبصل -- 3 من القانون الجنائي.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г الحبار الطازجة المجمدة (الذبيحة ، شرائح ، مخالب) -- 400 غ
капуста белокочанная - 500 г الملفوف -- 500 غ
лук репчатый - 3 шт. البصل -- 3 من القانون الجنائي.
маргарин - 3 ст. سمن -- 3 ملاعق طعام. ложки ملعقة

Кальмары разморозить в холодной воде. الحبار مذاب في ماء بارد. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. علينا إزالة بقايا الحيوانات النافقة ومخلفاتها لوحات كيتين. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. كالمار تغرق في الماء الساخن (درجة حرارة 60-65 درجة مئوية) ، ثم إزالة الجلد (فيلم) ، في مياه الشطف 2-3 مرات. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. الملفوف الأبيض مقطعة إلى شرائح ، فرأى في سمن ، يضاف البصل المقلي والتوابل. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 دقائق حتى المطبوخة ، إضافة إلى شرائح شرائح الحبار غرامة. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. أطباق تغطية وحتى كوك جاهزة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: солянки القسم صفات فاتح الشهية : Salsola Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact