Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الملفوف صلاد Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات غذائية وأطباق الخضار

Капустный салат الملفوف صلاد

500 г капусты, 2 моркови, 1 большой огурец, 1 яблоко, 1 ч. ложка яблочного уксуса, соль, сахар, растительное масло. 500 غ من الملفوف ، والجزر 2 ، 1 خيار كبير ، التفاح 1 ، 1 ملعقة شاي عصير التفاح والخل والملح والسكر والزيوت النباتية.

500 г капусты 500 غرام ملفوف
2 моркови 2 الجزر
1 большой огурец 1 خيار كبير
1 яблоко 1 التفاح
1 ч. ложка яблочного уксуса 1 ملعقة شاي عصير التفاح والخل
соль, сахар الملح والسكر
растительное масло النفط

Свежую капусту мелко нашинковать, посолить, добавить сахар и отжать руками. الملفوف الطازج ، بتقطيعه جيدا ، إضافة إلى الملح ، يضاف السكر وضغط على يدي. Добавить яблочный уксус и дать настояться. إضافة خل عصير التفاح والسماح لها الشراب. В другую миску натереть на крупной терке огурец и очищенное яблоко, на мелкой терке морковь. في وعاء آخر خيار صر مقشر والتفاح والجزر على مبشرة بخير. Затем все смешать с капустой и заправить растительным маслом (или майонезом по вкусу). ثم ، كل مختلطة مع الملفوف وملء مع الزيت النباتي (أو المايونيز الذوق).

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты диетических и постных блюд قسم وصفات غذائية وأطباق الخضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact