Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الزنجبيل الفانيلا Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات لعيد الفصح

Пряник ванильный الزنجبيل الفانيلا

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 كوب طحين ، 5 غ من السكر والفانيليا ، 1 / 2 ملعقة شاي من صودا الخبز ، 1 / 2 كوب ماء ، 1 بيضة.

3 стакана муки 3 كوب طحين
5 г ванильного сахара 5 جرام سكر الفانيليا
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 ملعقة شاي من صودا الخبز
1/2 стакана воды 1 / 2 كوب ماء
1 яйцо 1 بيضة

Муку перемешать с содой и просеять. مزيج دقيق مع الصودا ونخل. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. السكر جلب الماء ليغلي وUvarov -- مع شراب بالتنقيط لعينة من دفق ملعقة ، مثل خيط سميك. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. تبريده الى درجة حرارة الغرفة ، إضافة الفانيليا والسكر والبيض والدقيق مع الصودا واثارة 3-4 دقائق. до получения однородного теста. للحصول على عجينة متجانسة. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. مغلفة من الكرات الصغيرة ، ووضع الخبز على الصاج دقائق 5-7 ويتأهل للخبز في 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты к Пасхе قسم وصفات لعيد الفصح Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact