Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الفصح الارنب Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات لعيد الفصح

Пасхальный зайчик الفصح الارنب

На 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. في 6 الطيور بحجر واحد : 1 حزمة جاهزة مخمر عجين الفطير ، 25 غ زبدة أو سمن ، 1 ملعقة كبيرة. ложка сахара, 12 изюминок. ملعقة من السكر ، و 12 الزبيب.

На 6 зайцев في الأرانب 6
1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1 حزمة جاهزة مخمر عجين الفطير
25 г масла или маргарина 25 غ زبدة أو سمن
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка сахара ملعقة صغيرة من السكر
12 изюминок 12 الزبيب
6 яиц (сварить вкрутую) 6 بيضات (طباخ المسلوق)
1 яйцо (взбить) 1 بيضة (للفوز)

Тесто разделить на 6 кусочков. العجين ينقسم إلى 6 قطع. Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца. من كل قطعة من العفن الأرنب عيد الفصح. Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки. لالعين الخوض في تجارب 2 الزبيب. В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками. في الصحافة البطن في بويضة أرنب وإصلاحه حتى يتسنى للبويضة أرنب الكأسي الجبهة الكفوف. Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин. مكان على الأرانب الخبز ومغطاة بمنشفة مبللة ويترك في الارتفاع في مكان دافئ لمدة 15 دقيقة. Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса. فرن لتسخين والشحوم الأرانب البيض والخبز في الفرن لمدة ساعة تقريبا.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты к Пасхе قسم وصفات لعيد الفصح


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
الأرنب زايتس|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact