Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





فطائر السمك Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الفطائر وفطائر

Оладьи рыбные فطائر السمك

1 кг минтая, 3 яйца, 200 г майонеза, 5 ст. 1 كغم من بولوك ، 3 بيضات ، 200 غرام من المايونيز ، 5 الحادي والعشرين. ложек муки, перец и чеснок - по вкусу, 1 ч. ложка соды. ملاعق كبيرة من الدقيق والفلفل والثوم -- لذوق ، 1 ملعقة شاي صودا الخبز.

1 кг минтая 1 كغم من البلوق
3 яйца 3 بيضات
200 г майонеза 200 غرام المايونيز
5 ст. 5 ملاعق. ложек муки ملاعق طحين
перец и чеснок - по вкусу الثوم والفلفل -- لتذوق
1 ч. ложка соды 1 ملعقة شاي صودا الخبز

Минтай отварить в подсоленной воде, остудить, удалить кости, измельчить вилкой. بلوق ألاسكا يغلي في الماء المالح ، باردة ، وإزالة العظام ، وختم مع مفترق. Добавить яйца, майонез, 5 ст. إضافة البيض والمايونيز ، 5 الحادي والعشرين. ложек муки, перец, чеснок - по вкусу, соду. ملاعق كبيرة من الدقيق ، والفلفل ، والثوم -- إلى الذوق ، والصودا. Все хорошо перемешать и печь, как оладьи. كل هذه مزيج والخبز والكعك.
Подавать как в горячем, так и в холодном виде. عمل في الحارة أو الباردة. Можно допечь в духовке, посыпав сверху чесноком и тертым сыром. يمكن dopech في الفرن ، مع رش الجبن المبشور والثوم.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты блинов и оладьев قسم وصفات الفطائر وفطائر Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
بلوق الطهي سعود|فطائر السمك|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact