Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: рыбные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : الأسماك

Салат праздничный احتفالية صلاد

3 тушки отварных кальмаров, 200 г свежих (можно замороженных) белых грибов, 2 луковицы, 2 ст. 3 جثث المغلي والحبار ، 200 غرام من الطازجة (يمكن تجميدها) الفطر الأبيض (2) ، البصل ، 2 ملعقة طعام. ложки растительного масла. ملاعق طعام زيت نباتي.

3 тушки отварных кальмаров 3 الذبيحة المغلي الحبار
200 г свежих (можно замороженных) белых грибов 200 غرام من الطازجة (يمكن تجميدها) الفطر الأبيض
2 луковицы 2 البصل
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
2 зубчика чеснока 2 فصوص من الثوم
соль الملح
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки майонеза ملاعق كبيرة مايونيز

Кальмары порезать соломкой, слегка обжарить. الحبار قطع القش ، فرأى طفيفة. Грибы и лук порезать, обжарить до готовности, охладить. عيش الغراب والبصل ، وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية حتى القيام به ، وباردة. Добавить растертый чеснок, полить майонезом, перемешать. إضافة قصفت الثوم ، صب المايونيز ، المزيج جيدا. Выложить горкой в салатник. وضع كومة من طبق السلطة. Украсить зеленью и долькой лимона. مقبلات مع الخضر وشريحة من الليمون.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: рыбные الفرع صلاح الدين صفات : الأسماك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact