Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات شهية : الأسماك

«Селедка по-царски» "الرنجة ملكيا"

2 большие селедки (разделать на филе), 2 больших яблока (желательно антоновки), 2 ст. 2 الرنجة كبيرة (لقطع الى شرائح) ، 2 التفاح الكبيرة (ويفضل Antonovka) ، 2 ملاعق كبيرة. ложки молотого миндаля, по 1 ст. ملاعق اللوز ، و1 الحادي والعشرين. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа. ملعقة من المايونيز والقشدة الحامضة واللبن الزبادي وعصير البندورة.

2 большие селедки (разделать на филе) 2 الرنجة كبيرة (لقطع الى شرائح)
2 больших яблока (желательно антоновки) 2 التفاح الكبيرة (ويفضل Antonovka)
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки молотого миндаля ملاعق اللوز
по 1 ст. ل1 ملاعق كبيرة. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа ملعقة من المايونيز والقشدة الحامضة واللبن والصلصة

Если сельдь соленая, можно вымочить в молоке, а потом промыть в воде. إذا الرنجة والملح ، ويمكنك نقع في الحليب ، ثم شطف بالماء.
Филе селедки нарезать дольками, выложить в один слой в селедочницу. الرنجة شرائح مقطعة إلى شرائح ، يكمن في طبقة واحدة في seledochnitsu. Натереть яблоки без кожицы, смешать с миндалем и полить селедку этим пюре. صر التفاح من دون الجلد ، ويخلط مع اللوز وأكثر من صب الرنجة هذا هريس. Затем залить сверху смесью из сметаны, кефира, майонеза и кетчупа. ثم صب على رأس بمزيج من يفسد كريم والزبادي والمايونيز والكاتشب. Дать настояться 20 минут и можно подавать к столу. ندعه الشراب لمدة 20 دقيقة ، ويمكن أن خدم الى طاولة المفاوضات.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: рыбные قسم وصفات شهية : الأسماك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
الرنجة|الرنجة بالتفاح|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact