Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





بازيلا حساء الخضار Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات غذائية وأطباق الخضار

Суп гороховый овощной بازيلا حساء الخضار

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. البازلاء -- 400 باسترناك ، والبقدونس ، والجذور -- 1 الكمبيوتر. Морковь – 3-4 шт. الجزر -- 3-4 الكمبيوتر. Лук репчатый – 1-2 головки. البصل -- 1-2 رؤوسهم.

Горох – 400 г البازلاء -- 400 غ
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт باسترناك ، والبقدونس ، والجذور -- 1 الكمبيوتر
Морковь – 3-4 шт الجزر -- 3-4 قطعة
Лук репчатый – 1-2 головки البصل -- 1-2 رؤساء
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г الزبدة وعباد الشمس -- 25 غ
Чабер зелень – 2-3 веточки ذيذا الأعشاب -- 2-3 الأغصان
Соль по вкусу طعم الملح

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. تغسل البازلاء نقع لمدة 1 ساعة في الماء البارد ، ثم صب الماء. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. الخضروات الإعداد ، فينلي ختم بلطف وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية في خليط من النفط حتى لونها بنيا ذهبيا. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. ركض مع الجمع بين الخضروات البازلاء ، صب الماء المغلي ويطهى لمدة 20-30 دقيقة حتى المطبوخة ، إضافة الملح لذوق. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. مسحوق الأعشاب لذيذا إضافة أجزاء عندما كان يخدم.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. المصدر : pani.kiev.ua : الحمية. Худеем вместе. Khudeem معا.

<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты диетических и постных блюд قسم وصفات غذائية وأطباق الخضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact