Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الشاي في كازاخستان Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات مشروبات : الناعمة

Чай по-казахски الشاي في كازاخستان

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. ل4 الوجبات : الشاي الأسود Lapsany -- 6 ز ، الحليب أو القشدة -- نصف كوب.

чай черный байховый - 6 г الشاي الأسود Lapsany -- 6 ز
молоко или сливки - полстакана الحليب أو القشدة -- نصف كوب

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. قبل الخزف إلى إبريق الشاي المشروب الحار من وهج مع الماء المغلي ، ثم وضعه في الشاي له ، صب الماء المغلي (حوالي 1 / 3 من إبريق الشاي) ويترك لمدة 5-7 دقائق من التعادل. Затем добавить кипяток. ثم يضاف الماء المغلي. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. قبل أن يخدم في وعاء صب الحليب المغلي أو كريم ، ثم أوراق الشاي والماء المغلي. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. بشكل منفصل لودج السكر المكرر ، والحلويات (ناداب) ، والفواكه المجففة ، والمنتجات من عجينة البسكويت -- baursaks ، أجمة ، الترتية.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты напитков: безалкогольные قسم المشروبات وصفات : لينة Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact