Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : خضار

Салат из огурцов «Пять соток» الخيار صلاد "خمسمائة مربع"

На 5 кг огурцов: 2 кг помидоров, 2 головки чеснока, 3 болгарских перца (красных), 2/3 стакана сахара. في 5 كيلوغرام من الخيار : 2 كغم من الطماطم (البندورة) ، 2 فصوص من الثوم والفلفل 3 (الحمراء) ، 2 / 3 كوب سكر.

5 кг огурцов 5 كيلوغرام من الخيار
2 кг помидоров 2 كغم من الطماطم (البندورة)
2 головки чеснока 2 رؤساء الثوم
3 болгарских перца (красных) 3 فلفل (أحمر)
2/3 стакана сахара 2 / 3 كوب سكر
3 ст. 3 ملاعق كبيرة. ложки соли без верха ملاعق من الملح عاريات
1 стакан растительного масла 1 كوب زيت نباتي
50 г уксуса 6%-ного 50 غراما من الخل 6 ٪ نشوئها

Перец, помидоры, чеснок надо перекрутить на мясорубке. الفلفل والطماطم ، ويجب أن يكون خفض الثوم في مفرمة للحوم. Огурцы порезать кружочками и смешать с перекрученной массой. خيار خفض الدوائر والاختلاط مع كتلة متشابكة. Добавить сахар, соль, масло, все перемешать, как только закипит, варить 7 минут. إضافة السكر والملح والزبدة ، وخلط الأمور بأسرع ما يغلي ، وطهي الطعام لمدة 7 دقائق. В конце варки добавить уксус. في نهاية الطهي إضافة الخل. Закатать. لفة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: овощные القسم صفات الفراغات : خضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact