Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : خضار

Огурцы в томатной заливке والخيار والطماطم في ملء

2 кг помидоров, 5 кг огурцов, 250 г чеснока, 250 г растительного масла, 250 г сахарного песка, 3 ст.л. 2 كغم من الطماطم (البندورة) ، 5 كيلوغرام من الخيار والثوم 250 غرام ، 250 غرام من الزيت النباتي ، 250 غرام من السكر ، 3 ملاعق соли, 2 ст. ملح ، 2 ملعقة. л. l. 70%-ного уксуса. 70 ٪ الخل.

2 кг помидоров 2 كغم من الطماطم (البندورة)
5 кг огурцов 5 كيلوغرام من الخيار
250 г чеснока 250 غرام من الثوم
250 г растительного масла 250 غراما من الزيت النباتي
250 г сахарного песка 250 غرام من السكر
3 ст.л. 3 ملاعق كبيرة соли الملح
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. л. l. 70%-ного уксуса 70 ٪ الخل

Помидоры пропустить через мясорубку, добавить растительное масло, сахарный песок, соль, довести до кипения и варить 10 минут. الطماطم (البندورة) يمر عبر مفرمة للحوم ، إضافة الزيوت النباتية والسكر والملح ، وتقديمهم ليغلي وينضج لمدة 10 دقائق. Потом постепенно добавить разрезанные на колечки огурцы. ثم تدريجيا إضافة خيار مقطعة إلى حلقات. После закипания варить 20 минут, потом добавить чеснок и уксус, все перемешать и разложить в стерилизованные банки, укупорить. بعد الغليان يطبخ لمدة 20 دقيقة ، ثم يضاف مزيج الثوم والخل ، ووضعها في عبوات معقمة ، ukuporit. Резать придется долго, готовится быстро и получится много - 10 банок по 650 г. قطعت منذ فترة طويلة أعد بسرعة والحصول على الكثير -- 10 علبة من 650 غ.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: овощные القسم صفات الفراغات : خضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact