Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





كرات الجمبري مع بذور السمسم Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات شهية : الأسماك

Шарики из креветок с кунжутом كرات الجمبري مع بذور السمسم

300 г креветок (очищенные), 3 ст. 300 غرام من الروبيان (مقشر) 3 ملاعق كبيرة. ложки семян кунжута, 1 шт. ملاعق وبذور السمسم ، 1 الكمبيوتر. яичный белок, 1 ч. ложка вина (сухое белое). بياض البيض 1 ملعقة شاي والنبيذ (البيضاء الجافة).

300 г креветок (очищенные) 300 غرام من الروبيان (مقشر)
3 ст. 3 ملاعق كبيرة. ложки семян кунжута ملاعق بذور السمسم
1 шт. 1 الكمبيوتر. яичный белок الآح بياض البيض
1 ч. ложка вина (сухое белое) 1 ملعقة شاي والنبيذ (الأبيض الجاف)
1/2 ч. ложки глютамат натрия 1 / 2 ملعقة ميتيوسات
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. ложка крахмал кукурузный ملعقة صغيرة من الذرة والنشاء
6 ст. 6 ملاعق. ложек масла растительного ملاعق طعام زيت نباتي
соль الملح

Креветки промыть, обсушить и измельчить в однородную массу. يغسل الجمبري ، تجفيف وطحن في كتلة واحدة متجانسة. Добавить вино, глютамат натрия, яичный белок, соль, перемешать. إضافة النبيذ ، جي اس ، البيض ، الملح ، والمزيج جيدا. Сформировать шарики величиной с грецкий орех и обвалять в кунжуте. على شكل كرات بحجم الجوز والسمسم في لفة. Обжарить креветочные шарики в разогретом до 140° С масле до золотистого цвета. تقلى الكرات الروبيان يتم تسخينها إلى 140 درجة مئوية النفط حتى لونها بنيا ذهبيا.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: рыбные قسم وصفات شهية : الأسماك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact