Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lecho مع الباذنجان والفلفل Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات الفراغات : خضار

Лечо с баклажанами и перцем Lecho مع الباذنجان والفلفل

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 كغم من الطماطم (البندورة) الى التمرير عبر مفرمة للحوم ، 1 كلغ من الجزر صر ، 1،5 كيلوغرام من قطع الفلفل جوليان ، 0،5 كيلوغرام البصل ناعما قطع.

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 كغم من الطماطم (البندورة) الى التمرير عبر مفرمة للحوم ، 1 كلغ من الجزر صر ، 1،5 كيلوغرام من قطع الفلفل جوليان ، 0،5 كيلوغرام البصل ناعما قطع ، 1 كغ باذنجان مقطعة إلى مكعبات. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. الطماطم والجزر والحساء لمدة 20 دقيقة ، ثم يضاف البصل والفلفل. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. يغلي -- إضافة الباذنجان ، 1 كوب سكر ، 2 ملعقة. л. l. соли и тушить 15 минут. الملح واضطرب 15 دقيقة. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. لمدة 5 دقائق قبل نهاية النار ، إضافة 1 ملاعق كبيرة. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. ملعقة من الخل (70 ٪) ، المزيج جيدا. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. المتحمسين متحللة في البنوك وتعقيمها : 0،5 لتر -- 10 دقيقة ، ل 1 -- 20 دقيقة. Выходит - 5 литров. أصدر -- 5 ليتر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты заготовок: овощные القسم صفات الفراغات : خضار Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
حصاد الباذنجان|حصاد البازنجان|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact