Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





فطر الكافيار Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن

Грибная икра فطر الكافيار

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 غ من الفطر الطازج ، لجزء من الوقت كوب من حساء الفطر ، 3-4 فصوص ثوم ، 2 ملعقة. ложки измельченного зеленого лука. ملاعق بصل أخضر مفروم.

300 г свежих грибов 300 جرام عيش الغراب الطازج
неполный стакан грибного бульона جزء من الوقت كوب من حساء عش الغراب
3-4 зубчика чеснока 3.4 فصوص من الثوم
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки измельченного зеленого лука ملاعق بصل أخضر مفروم
растительное масло для обжарки زيت نباتي للقلي
соль, уксус, перец - по вкусу الملح والخل والفلفل -- لتذوق

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. حساء الفطر ، ودقة ختم عليها ، أو تمريرها عبر مفرمة للحوم. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. ثم ، برفق والبصل المقلي مختلطة مع الفطر ، والفطر مرق ، مخففة وينضج على نار خفيفة حتى معظم السائل من المغلي ، وموسم مع التوابل والخل ، وتخدم الباردة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные قسم وصفات شهية : النباتية ، والفطر ، والجبن Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact