Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты для микроволновки وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات لالميكروويف

Хрустящий хлеб "Жаклен" متموج الخبز "Zhaklen"

4 ломтика белого хлеба, 1 небольшая луковица, 2 ст. 4 شرائح الخبز الأبيض ، 1 بصلة صغيرة ، 2 ملعقة طعام. ложки тертого сыра, 4 ч. ложки сливоч. ملاعق من الجبن المبشور ، 4 ملاعق من slivoch. масла, красный молотый перец النفط ، والفلفل الأحمر تفحم

4 ломтика белого хлеба 4 شرائح الخبز الأبيض
1 небольшая луковица 1 بصلة صغيرة
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки тертого сыра ملاعق الجبن المبشور
4 ч. ложки сливоч. 4 ملاعق من slivoch. масла النفط
красный молотый перец الأرض فلفل أحمر.

Лук натереть на терке. صر البصل. Намазать масло на хлеб, посыпать луком, сыром, поперчить и прогреть в микроволновке на максимальной мощности 1-2 минуты, пока сыр не начнет плавится. انتشار الزبد على الخبز ، والرش مع البصل ، والجبن ، والفلفل وتسخينها في المايكرويف على أقصى قدر من السلطة لمدة 1-2 دقائق ، حتى يبدأ الجبن في الذوبان. После этого перевернуть ломтик хлеба и прогреть еще 1-2 минуты. ثم الوجه الخبز والحرارة لمدة 1-2 دقائق.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты для микроволновки وصفات لقسم الميكروويف Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2021

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact