Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات حلوى

Мусс медовый العسل مخفوق

Жидкий мед - 3 ст. العسل السائل -- 3 ملاعق كبيرة. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. ملعقة ، ليمون -- 1 الكمبيوتر. والبندق وسحقت -- 0.5 كوب ، صفار البيض -- 2 قطعة. والبيض -- 2 جهاز كمبيوتر شخصى.

3 ст. 3 ملاعق كبيرة. ложки жидкого меда ملاعق من العسل السائل
1 лимон 1 الليمون
0,5 стакана толченого фундука 0.5 كوب من البندق المسحوق
2 яичных желтка 2 صفار البيض
2 яйца 2 بيضة
1 стакан сахарного песка 1 كوب حبيبات السكر
0,5 ст. 0،5 الحادي والعشرين. ложки желатина ملاعق الجيلاتين
4 ст. 4 الفن. ложки вина (сладкого) ملاعق من النبيذ (الحلو)
взбитые сливки شانتيلي

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. مزيج العسل وعصير الليمون ونصف الكمية المحددة من والمكسرات. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). صفار البيض ، فازت البيض والسكر في وعاء المنصوص عليها في حمام ماء حتى يثخن المزيج (10 دقائق). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. الكتلة الناتجة لتبرد وإضافة العسل المخلوط orehovuk. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. يذوب الجيلاتين في النبيذ ، وشراب ، واثارة ، تصب في موس ، تصب في أكواب ، وضعت في الثلاجة لمدة 1 ساعة. Украсить орехами и взбитыми сливками. تزيين مع المكسرات وقشدة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты десертов قسم وصفات حلوى Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact