Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





سندويتش بالخضار Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты бутербродов وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات السندويشات

Бутерброд с овощами سندويتش بالخضار

1 городской батон, 100 г свежей или квашеной капусты, зелень лука, 50 г майонеза, соль, 2 яйца. 1 خطأ شنيع ، 100 غرام من الملفوف الطازج أو المخلل والبصل الأخضر ، 50 غرام من المايونيز والملح والبيض 2.

1 городской батон 1 خطأ شنيع
100 г свежей или квашеной капусты 100 غرام أو اغذية طازجة
консервированная ветчина или мясной паштет لحم الخنزير المعلبة أو فطيرة اللحم
зелень лука البصل
50 г майонеза 50 ز المايونيز
соль الملح
2 яйца 2 بيضة
1 ч. л. 1 ملعقة شاي. горчицы الخردل
30-40 г кетчупа 30-40 غراما من صلصة الطماطم

Батон разрезать вдоль. هراوة قطع بالطول. Затем, так, чтобы не повредить нижней корки, вынуть из него всю мякоть. بعد ذلك ، بحيث لا يلحق الضرر قشرة القاع ، وإزالة كل شيء من اللحم. Яйца отварить, остудить, очистить и натереть на терке. اغلي البيض ، باردة ، وقشر صر. Зелень нарезать не слишком мелко. الخضر لا فرم ناعما جدا. Из майонеза, горчицы, соли и кетчупа приготовить массу. المايونيز والخردل والملح وطبخ الكثير من الصلصة.
В середину обеих половинок положить капусту тонким слоем, затем нанести слой массы, посыпать нарезанными яйцом и луком. في منتصف كل شطر لوضع الملفوف رقيقة ، ثم تطبيق طبقة من الشامل ، مع رش المفروم والبصل والبيض. На нижнюю часть положить слой ветчины или паштета, соединить половинки, бутерброд готов. في أسفل وضع طبقة من لحم الخنزير أو عقل ، لربط شطري ، ومستعدة لبيع الشطائر.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты бутербродов القسم صفات السندويشات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact