Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الصلصات

Соус из сухих грибов من صلصة الفطر المجفف

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 غراما من الفطر المجفف ، 2 ملاعق كبيرة. л. l. муки, 2 ст. طحين ، 2 ملعقة. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. زبدة (3) ، البصل الصغير ، والزيت النباتي والملح والأعشاب الطازجة والقشدة الحامضة.

100 г сушеных грибов 100 غراما من الفطر المجفف
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. л. l. муки الطحين
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. л. l. сливочного масла زبدة
3 небольшие луковицы 3 حبات صغيرة
растительное масло النفط
соль, свежая зелень والملح ، والأخضر الطازج
сметана كريم

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. يغسل الفطر ، وينقع في الماء البارد لمدة 6 ساعات ، ثم يطبخ في الماء نفسه ، وليس الملح. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). زريعة الدقيق في الزبد ويذوب في 3 أكواب حساء الفطر (الساخنة). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. تطبخ على نار خفيفة ، واحيانا اثارة ، 15 دقيقة. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. المصابيح واضحة ، ودقة ختم وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية ، مضيفا شرائح عيش الغراب. Положить все в соус, перемешать. وضع كافة صلصة ، المزيج جيدا. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. إضافة كريم قليلا تعكر المفروم والأعشاب والملح ويغلي.

Соус подавать к мясу, макаронам. صلصة تنطبق على اللحوم ، والمعكرونة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты соусов قسم وصفات الصلصات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact