Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات الصلصات

Соус «Парусник» صلصة "مراكب الشراعية"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. 100 مل من مرق السمك ، 1 ملعقة كبيرة. л. l. сливочного масла, 1 ст. زبدة ، 1 ملعقة كبيرة. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. طحين ، 1 بصلة صغيرة ، 1 جزرة صغيرة ، 1 ملعقة كبيرة. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. معجون الطماطم والملح والصلصة.

100 мл рыбного бульона 100 مل الثروة السمكية
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. л. l. сливочного масла زبدة
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. л. l. муки الطحين
1 маленькая луковица 1 بصلة صغيرة
1 маленькая морковь 1 جزرة صغيرة
1 ст. 1 ملاعق كبيرة. л. l. томатной пасты معجون الطماطم
соль, кетчуп الملح والصلصة

Приготовить рыбный бульон , процедить. إعداد وحساء السمك ، استنزاف. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. فينلي ختم الجزر والبصل وspassirovat في مجال النفط. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. ثم تضاف عجينة الطحين والنار قليلا ووضعها في المرق. Прокипятить, посолить и протереть соус. يغلي ، يضاف الملح وفرك مع صلصة. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. تبرد ثم تضاف الصلصة إلى الذوق.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты соусов قسم وصفات الصلصات Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact