Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات أطباق رئيسية ، هي : الأسماك

Тушеная рыба «Артемида» الأسماك مطهو ببطء "ارتميس"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 غرام من السمك ، 2 ملعقة طعام زيت نباتي ، 4-6 البصل والملح والفلفل ، 2 فصوص من الثوم وعصير الليمون ، 3-4 الطماطم (البندورة).

500 г рыбы 500 غ من السمك
2 ст. 2 ملاعق كبيرة. ложки растительного масла ملاعق طعام زيت نباتي
4-6 луковиц 4.6 المصابيح
соль, перец الملح والفلفل
2 дольки чеснока 2 فصوص من الثوم
сок лимона عصير الليمون
3-4 помидора 3.4 الطماطم

Разогреть 1 ст. 1 ملعقة من الحرارة. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. ملعقة من الزيت النباتي ، برفق يقلى البصل المفروم والثوم ، إضافة المفروم والطماطم والفلفل posoliti. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. الاسماك التي يتم تنظيفها ، ومزقوا إربا ، مع رش عصير الليمون وتفرك مع الملح. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. تسخين الزيت النباتي في مقلاة ، تضاف 2-3 ملاعق كبيرة. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. ملاعق من الماء ، ويضع السمك والبصل المقلي والطماطم (البندورة) وقبل 30 دقائق لاطفاء.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные وصفات قسم الأطباق الرئيسية : الأسماك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact